NYHETER

Reparation av avstängd utfartsbomm 

Vi har ju för närvarande driftstopp på en av våra utfarter i garaget. Fredagen den 16 april 2021 t o m veckan efter (vecka 16),
kommer den avstängda utfartsbommen att repareras. Detta ska inte påverka resterande utfarter!

Systemarbetet tidigare aviserat till 12 april

Detta har tyvärr skjutits fram en dag till tisdagen den 13 april istället pga problem hos underleverantören.

 

Utbyte lampor

Vi byter till ett grönare ljus!

Under vecka 15, tisdagen den 13 april t o m fredagen den 16 april 2021, mellan kl. 07:30-17:00, kommer vi att byta ut belysningen i hela parkeringshuset till ett mer hållbart och miljövänligt alternativ.
Belysningsbytet innebär att vi dessvärre behöver stänga av ett plan per dag.

Tisdagen den 13/4 kl. 07:30-17:00 – Plan 2 är stängt
Onsdagen den 14/4 kl. 07:30-17:00 - Plan 3 är stängt
Torsdagen den 15/4 kl. 07:30-17:00 - Plan 4 är stängt
Fredagen den 16/4 eventuellt efterarbete.

Vi ber dig vänligen att parkera på ett annat våningsplan inför och under arbetet de aktuella dagarna. Tack för visad hänsyn!

 

Driftinformation 2021-03-26

Vi har för närvarande driftstopp på en av våra utfarter i garaget. Nu har vi lokaliserat felet och slingorna i marken som registrerar fordon vid utfartsbommen har gått av. Arbetet för att åtgärda detta kommer starta veckan efter påsk och väntas pågå ett par dagar. Vi kommer att fräscha upp båda utfarterna för att undvika framtida driftstopp. Vänligen kör försiktigt mot utfarterna då kö kan uppstå. Tack för ert tålamod! Vi önskar er en Glad Påsk!

 

Systemarbete

Måndagen den 12 april 2021 genomför vi en uppdatering av programvaran i vårt parkeringssystem i Deckshuset. Detta kommer att ske under dagtid och vi kommer att ha tekniker på plats hela dagen tills att allt är uppdaterat och klart. Denna dag är parkeringen endast till för våra abonnemangskunder och övriga besöksparkörer är välkomna igen då arbetet är klart. Under dagen kommer in och utfartsbommar stå öppna under bevakning av drifttekniker men vi ber er ändå att registrera era parkeringskort vid in och utfart.

Har ni frågor i ärendet är ni välkomna att ringa 031 - 760 11 94.

 

Information om vår parkeringskö

I dagsläget har vi kö för att få ett parkeringstillstånd i Deckshuset. Ett 50-tal personer väntar på sin tur just nu. Hur länge man kan behöva vänta innan man blir erbjuden en plats är svårt för oss att uppskatta, speciellt på grund av att väldigt få platser sägs upp. Vi vill påminna om vår digitala anslagstavla här på hemsidan där man kan anonnsera om man söker en plats att hyra i andra hand alternativt vill hyra ut sin plats till någon en period.

Något vi inte har kö till är våra mc-platser. Just nu har vi två stycken lediga. Välkommen med din ansökan! Du gör det enklast via vårt ansökningsformulär här på hemsidan.

 

Vi är laddade!

Från och med 6 november 2020 erbjuder Deckshuset laddmöjligheter för kunder med el och hybridfordon. Dessa platser finner man på plan 1 i garaget. Man sköter sin laddning enkelt via appen Ladda Elbilen som finns att ladda ner via App Store och Google Play. Tänk på att man endast får stå parkerad under aktiv laddning. Behöver du hjälp med din laddning finns Göteborgs Energi kundservice tillgänglig dygnet runt på tel. 031-62 62 62.

 

Söker du parkering eller har du behov att få hyra ut din parkering en period?

Har du precis flyttat till Eriksberg och har svårt att få parkering? Vill du kanske ha en tillfällig parkering under tiden du står i kö för att få en permanent plats? Ibland så kan det vara så att man är behov av en parkering en kortare period eller att man som parkeringsinnehavare önskar hyra ut sin plats i andra hand. Deckshuset har skapat en digital anslagstavla för att parkörer med olika behov ska kunna mötas. Lägg in en annons om du letar parkering så kanske en som vill hyra ut sin plats ser den. Din anonns finns kvar på anslagstavlan i 3 månader.

 

In och utfartsinstruktioner

För abonnemangskunder

Som abonemangskund kommer du att få ett passerkort som används vid in- och utfart. Ett abonnengskort beställs för minst tre månader. 

Passerkort – Keycard

För att passerkortet ska fungera så måste det användas både vid in- och utpassering i garaget.

Vid förlorat passerkort

Du kan ansöka om ett nytt via hemsidan eller kontakta Deckshusets kundservice.

Infart

Håll upp passerkortet framför biljettläsaren, efter ett litet tag öppnas bommen.  Om något går fel visas ett felmeddelande i displayen.

Vid problem med bommen. Kontakta Swarco via uppringningsknappen ✆ vid kortläsaren.

Utfart

Håll upp passerkortet framför biljettläsaren, efter ett litet tag öppnas bommen.  Om något går fel visas ett felmeddelande i displayen.

Vid problem med bommen. Kontakta Swarco via uppringningsknappen ✆ vid kortläsaren.

Dörr

Gångdörren kan öppnas genom att hålla passerkortet framför knappsatsen.  Detta fungerar enbart när bilen står parkerad i garaget. 

Öppettider

Parkeringsgaraget är öppet alla dagar mellan 06:30 och 22:00.

Som abonnemangskund kan du komma in i garaget även när porten är stängd genom att använda gångdörren eller att gå ur bilen och via porten och hålla passerkortet framför knappsatsen/ kortläsaren.

Faktura

Avisering sker kvartalsvis och betalningen ska vara oss tillhanda senast dagen innan ny månad. Om du saknar din faktura kontakta deckshuset kundservice via mailen.


För kontokunder

Infart

Tillfälliga besökare checkar in vid infarten genom att stoppa in sitt kreditkort i kortläsaren. Samma kreditkort används vid utpassering och debiteras efter den tiden man parkerat.

Utfart

Stoppa in samma kreditkort som användes vid inpassering i kortläsaren, efter ett litet tag öppnas bommen. Om något går fel visas ett felmeddelande i displayen, kontakta Swarco via uppringningsknappen ✆ vid kortläsaren.

Deckshuset ersätter inte kostnader för felaktig utpassering.

Dörr

Gångdörren kan öppnas genom en sifferkod på knappsatsen. Detta fungerar enbart när bilen står parkerad i garaget.

Sifferkoden är "00" följt av de fyra sista siffrorna på kreditkortet.

Öppettider

Parkeringsgaraget är öppet alla dagar mellan 06:30 och 22:00. Som kreditkortskund kan du hämta din bil och komma in i garaget även utanför öppettiderna men bara via trapphuset och enbart när din bil redan står parkerad i garaget.

Sifferkoden är "00" följt av de fyra sista siffrorna på kreditkortet.