Anslagstavlan – Uthyres

Uthyrs under April 2023

Beskrivning

Mellan 1 april – 30 april

Hej, hyr ut mitt kort under April. Du får kortet 1:a april och lämnar tillbaka den 1:a maj. Kostar 1150.:- Smsa 0764288807 vid intresse Notera att om kortet slutar fungera eller tappas bort är det den person som hyr ut sin parkering som ska kontakta Deckshuset för nytt kort och som blir debiterad förlustavgift om 300 kr. Därför måste jag ta 300kr extra som du får tillbaka när du lämnar tillbaka kortet till mig den 1:a maj. Mvh//Adam

22 dagar sen

Uthyres av

Adam A

Skicka mejl Ring

Med hjälp av Deckshusets anslagstavla kan du få hjälp med att hitta en tillfällig parkering eller hyra ut din parkering om du exempelvis ska resa bort en tid eller kanske inte har en bil under vissa perioder. Tanken är att det ska fungera precis som en vanlig anslagstavla. Du klickar i Parkering sökes eller Parkering uthyres och skriver en ”lapp” angående ditt ärende. Efter tre månader tas meddelandet bort alternativt så tar du själv bort det. Anslagstavlan är endast till för parkeringsärenden, sökes och uthyres.

För frågor, kontakta Deckshuset på 031 - 760 11 94 eller maila till info@deckshuset.se.

Läs mer om vår integritetspolicy

Anmäl annons

"Uthyrs under April 2023"

För att anmälan ska kunna göras behöver du uppge ditt namn, e-postadress och beskrivning om varför du tycker att annonsen är opassande.

Ta bort / ändra annons

Fyll i din e-postadress, länkar till dina aktiva annonser kommer att skickas till adressen du anger.